Website gemaakt met Joomla CMS

Joomla CMS wat kan ik ermee?
Met een CMS systeem kunt u zelf tekst, foto's, tekeningen, animaties, video, geluid, databases, excel- word- en PDF documenten op uw site plaatsen. Behalve het op uw site plaatsen kunt u met dezelfde eenvoud ook veranderingen aanbrengen en items verwijderen.
Dit alles zonder maar ook een woord te hoeven programmeren. Hierdoor bent u in staat uw website zelf te beheren. Wilt u een website waarbij u zelf de inhoud up-to-date wilt houden dan is een CMS systeem uitermate geschikt voor u.

Wat is Joomla?
Joomla is een content management systeem waarmee u uw website volledig zelf kan beheren. U heeft toegang tot het beheersysteem via een beveiligde loginpagina die deel uitmaakt van uw website. Er hoeft dus geen extra software gekocht te worden. Het beheer is overzichtelijk en vind plaats dmv icoontjes en tekst. U kunt zelf linken en pagina's aanmaken. Op de pagina's kunt u tekst en foto's plaatsen via een "Microsoft word" achtige omgeving. Het gehele uiterlijk van de site kan met templates binnen enkele seconden worden veranderd. Zo zou u er voor kunnen kiezen om bv tijdens de wintermaanden uw site een winters uiterlijk te geven. Een bekende website die gemaakt is met Joomla is die van Porsche.

Uw eigen template.
Er zijn vele gratis templates te downloaden maar wilt u uw eigen template dan kunnen wij deze voor u maken. De website wordt dan naar uw wensen ontworpen.
Wij leveren de website startklaar op dwz. alle linken en pagina's die u wilt gebruiken zijn dan aangemaakt. U kunt meteen beginnen met het ingeven van uw content, zo bespaart u tijd en ook hoeft u zich niet bezig te houden met het maken van linken en dergelijke. Het ontwerpen en installeren van uw eigen template kost eenmalig € 99,-.

Joomla startklaar opleveren.
Indien u gebruik wilt maken van een standaard template kunnen wij de website startklaar voor u opleveren. Hierbij word het door uw gekozen template geïnstalleerd en alle linken en pagina's aangemaakt, u kunt dan meteen beginnen met het vullen van uw website. De kosten voor het startklaar opleveren van een standaard template bedragen € 50,-

Joomla modules.
Joomla functionaliteit uitbreiden d.m.v. modules. Er zijn voldoende uitbreidingen voor Joomla beschikbaar. Enkele voorbeelden van uitbreidingen zijn een fotoboek, gastenboek, slideshow, agenda etc. U kunt deze modules zelf downloaden en installeren.
Indien wij een module voor u moeten installeren doen wij dit kostenloos, het kan wel zijn dat een module gekocht moet worden, deze kosten berekenen wij aan u door.

Webdesign
Laat uw website door ons ontwerpen. Het ontwerp gebeurd in overleg met de klant waarbij wij advies geven hoe de site in te richten. De klant is niet gebonden aan een maximum aantal pagina's. Een E-mail formulier maakt standaard deel uit van het ontwerp. Ook een op maat gemaakt content management systeem behoort tot de mogelijkheden. De kosten voor het ontwerpen van een complete website begint vanaf € 299,- afhankelijk van de complexiteit van de website.
Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren.

Responsive webdesign
Bij responsive webdesign past de website zich aan an het apparaat waarop de website wordt geopend, bv PC, tablet of smartphone.
U heeft dus geen app nodig om uw website op een mobile telefoon te bekijken.