Zorg dat u AVG-proof bent!

U heeft er al veel over gehoord en gezien, maar nu begint de tijd echt te dringen. Eind van deze maand treedt de AVG in werking en moet uw bedrijf voldoen aan de nieuwe wetgeving.
Bent u nog niet AVG-proof? Dan is nu de tijd aangebroken om ├ęcht aan de slag te gaan. Wacht niet te lang meer met de implementatie van de nieuwe wetgeving!

Stap voor stap een privacyverklaring

Als midden- of kleinbedrijf lever je goederen en/of diensten aan klanten. Hiervoor heb je persoonsgegevens nodig. Wat je met deze gegevens doet, vertel je aan je klant in een privacyverklaring op je website. Hiertoe ben je ook wettelijk verplicht. Deze privacyverklaring generator helpt je aan een basistekst voor die:

  • voldoet aan de nieuwe privacywetgeving die in mei 2018 in werking treedt (de AVG). De privacyverklaring is ook te gebruiken voor persoonsgegevens die je offline verzamelt. Bijvoorbeeld via de telefoon of schriftelijk.
  • kort en voor je klanten begrijpelijk is.
  • zo goed als mogelijk is toegespitst op jouw bedrijf. In een aantal gevallen moet je na het genereren van de tekst nog stukken aanvullen. Bijvoorbeeld welke cookies jouw website gebruikt en de grondslagen voor verwerking van persoonsgegevens.

Ga naar de online privacyverklaring generator

In onderstaande webinar word u duidelijk uitgelegd wat u moet doen.

Deel 1


Deel 2


Deel 3


Deel 4